Ik ben een moeder van drie kinderen die overigens allemaal verschillende smaken hebben en het dus niet overal mee eens zijn met wat ik leuk vind. Daarom neem ik mijn kinderen vaak maar mee naar de stad zodat ze het zelf ook een beetje voor het zeggen hebben wat kinderkleding betreft. Ik zie mijn kinderen graag leuk en vlot gekleed maar het moet natuurlijk wel fatsoenlijk blijven. Voor een paar weken terug hadden we en familie bijeenkomst en wilde ik dat mijn kinderen natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag zouden komen. Na een paar uur in de stad rondgedwaald te hebben hadden we nog steeds niets gevonden wat naar onze zin was behalve dan een paar gympies.

Ninni vi kinderkleding in de bocht

Onderweg terug naar huis belde ik mijn man en vertelde hem dat we niets naar onze zin hadden kunnen vinden en ze het dus maar met de kleren moesten doen die ze al hadden. Niet dat het oude of versleten kleren zijn maar ik had toch liever wat nieuwe kleding gezien. Mijn man vroeg mij of ik al eens op internet had gekeken want en collega van hem vertelde dat je bij Ninni vi kinderkleding heel goed kon slagen.

Eenmaal thuis gingen we dus meteen op zoek naar Ninni vi en ja hoor, daar konden mijn kinderen de leukste outfits samenstellen. Ninni vi heeft namelijk een zeer vlotte mode voor kinderen met frisse kleuren en leuke prints en is bovendien van een zeer goede kwaliteit. Na alles besteld te hebben kregen we de volgende dag alles thuis bezorgd. De maten van Ninni vi klopten precies en de kledingstukken zagen er geweldig uit. De volgende keer dat mijn kinderen weer eens aan nieuwe kleren toe zijn ga ik beslist weer eens bij Ninni vi kijken en zo bespaar ik dan tevens ook nog eens een hoop tijd.